Државниот секретар, г. Фатон Ахмети оствари средба со делегацијата на Мисијата на ОБСЕ

повеќе...

Државниот секретар, г. Фатон Ахмети се сретна со заменик- амбасадорот на Велика Британија

повеќе...

Вицепремиерот Лика се сретна со високиот комесар на ОБСЕ, г-дин. Ламберто Заниер

повеќе...


 
 

Календар на настани

<< Декември 2017 >>

Нед Пон Вто Сре Чет Пет Саб
26 27 28 29 30 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1 2 3 4 5 6
Денес: четврток, 14 декември 2017

ГАЛЕРИЈА

VIDEO