Informacione  /  Njoftime  /  N J O F T I M

N J O F T I M

 

28 Sep 2015

22:17

Nesër ( e Martë, 29 shtator, 2015) zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Musa Xhaferri, së bashku me përfaqësuesin e Institutit Evropian të Paqes (EIP), Pieter Feith dhe shefja e Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadorja Nina Suomalainen do të mbajnë BRIFING me gazetarë ku do të prezantojnë procesin e rishikimit aktual të Marrëveshjes kornizë të Ohrit (MKO).

Nesër ( e Martë, 29 shtator, 2015) zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Musa Xhaferri, së bashku me përfaqësuesin e Institutit Evropian të Paqes (EIP), Pieter Feith dhe shefja e Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadorja Nina Suomalainen do të mbajnë BRIFING me gazetarë ku do të prezantojnë procesin e rishikimit aktual të Marrëveshjes kornizë të Ohrit (MKO).


Brifingu do të mbahet në Hotelin “Stoun Bridge” me fillim në ora 10.00.


Ju ftojmë ta ndjekni këtë ngjarje.


Me respekt,
Sektori për marrëdhënie me opinionin
 

 

28.09.2015 , 22:17 Reads:2964