Dokumente dhe ligje  /  Kontakt person për mbrojtjen e të dhënave personale  /  Kontakt person për mbrojtjen e të dhënave personale

Kontakt person për mbrojtjen e të dhënave personale

 

Sulejman Ajredini

tel: 076 445 920

sulejman.ajredini@siofa.gov.mk

 

 

 

28.12.2017 , 13:22 Reads:1881