Informacione  /  Lajme  /  Urime festa e Kurban Bajramit!

Urime festa e Kurban Bajramit!

 
Të nderuar,
 
Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të Sekretariatit për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistem politik – Qeveria e Republikës së Maqedonisë, të përcjell urimet tona për besimtarët myslimanë me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit.
Në prag të festës së sakrificës, përshëndes përzemërsisht myslimanët në Republikën e Maqedonisë dhe në mbarë botën.
Në frymën e virtyteve dhe idealeve madhështore të kësaj feste, uroj që kjo ditë e mbarë të reflektojë nxitje të harmonisë, solidaritetit dhe mirëkuptimit të ndërsjelltë midis komuniteteve në shtetin tonë.
Urime festa e Kurban Bajramit.
Mbizotëroftë paqja dhe uniteti!
 
 
Me respekt,
Hazbi Lika
 
Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës
për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistem politik

 

09.01.2017 , 11:37 Reads:210