Informacione  /  Lajme  /  Zv.kryeministri z. Lika i pranishëm në përvjetorin e rënies të Isa Likës

Zv.kryeministri z. Lika i pranishëm në përvjetorin e rënies të Isa Likës

 

 Në Homazhin e sotëm ( 19.10.2017)i cili u realizua me rastin e 11 vjetorit të rënies së Komandantit të Brigadës 112 “Mujdin Aliu” të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare – Isa Lika, ishte i pranishëm edhe zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë, z. Hazbi Lika.

Në prezencë edhe të personaliteteve tjera të larta të shtetit dhe familjarëve të të rënëve për atdheun, z. Lika shprehu nderim për sakrificën dhe për veprën e Komandant Ilirit.

 

 

 

 

 

 

 

 

19.10.2017 , 22:22 Reads:309