Informacione  /  Lajme  /  Në shënimin e 27 vjetorit të pavarësisë së RM-së, kabineti qeveritar mirëpriti kancelaren Angela Merkel

Në shënimin e 27 vjetorit të pavarësisë së RM-së, kabineti qeveritar mirëpriti kancelaren Angela Merkel

 

Sot, në shënimin e 27 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Maqedonisë, kabineti qeveritar mirëpriti kancelaren gjermane znj. Angela Merkel.

Kjo vizitë në këtë ditë të shënuar për shtetin tonë është referencë e së ardhmes euroatlantike dhe është shenjë inkujaruese në prag të referendumit për Marrëveshjen e Prespës. Jemi mirënjohës që kemi aleatë të cilët nuk e kursejnë përkrahjen e tyre në hapin e rradhës që Maqedonia duhet të marrë. 

Qëndrojmë të guximshëm dhe të inkujaruar për këtë proces kaq të rëndësishëm i cili është kyç për pozicionimin tonë në vëllazërinë e kombeve evropiane, krah për krah me anëtarët e NATO-s.

 

 

09.08.2018 , 17:02 Reads:637