Njoftim


Me rastin e 13 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, do të organizohet tribunë me temën: "Dekada e dytë e Marrëveshjes Kornizë të Ohrit - nevojë apo obligim në rrugën drejt integrimit evropian? "

Me rastin e 13 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, do të organizohet tribunë me temën: "Dekada e dytë e Marrëveshjes Kornizë të Ohrit - nevojë apo obligim në rrugën drejt integrimit evropian? "

Tribuna do të mbahet më 13.08.2014, e mërkurë, me fillim në ora 11, në hotelin Holiday Inn, salla Milenium 1.

Në këtë tribunë do të marrin pjesë përfaqësues të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, përfaqësues të korit diplomatik në Republikën e Maqedonisë si dhe mysafir nga vendi dhe rajoni.

Me respekt,
Sekretariati për implementimin e Marrëveshjes Kornizë të Ohrit
 

Tuesday, August 12, 2014  18:42    /    herė i lexuar  4062