NJ O F T I M

Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë z. Musa Xhaferri, sot (20.11.2012, E Martë) do të qëndroj për vizitë pune një ditore në Republikën e Shqipërisë.

Gjatë vizitës, zëvendëskryeministri Xhaferri do të takohet me Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë z. Sali Berisha, Presidentin z. Bujar Nishani, kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z. Lulzim Basha si dhe me zyrtar tjerë të shtetit shqiptarë.


Me respekt,
Sektori për marrëdhënie me opinionin

Tuesday, November 20, 2012  09:59    /    herė i lexuar  6852