LAJME
Zëvendëskryeministri Lika në shënimin e 16 vjetorit të MO-së: “Marrëveshja e Ohrit bazë për paqe, stabilitet dhe prosperitet të vendit dhe rajonit”

13. Gusht, 2017 21:01

Nën përkujdesjen e e zëvendëskryeministrit Hazbi Lika dhe kryetarit të Parlamentit të Republikës së Maqedonisë u shënua 16 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit. Në fjalën e tij para të pranishmëve zëvendëskryeministri Lika tha se Marrëveshja e Ohrit është bazë për paqe, stabilitet dhe prosperitet në Maqedoni dhe rajon dhe njëkohësisht hapi dyert e vendit drejt integrimit në NATO dhe BE.

K U M T E S Ë

7. Gusht, 2017 16:12

Duke pasur parasysh parimet e vendosuar nga Qeveria e RM-së se do të ketë qeverisje transparente dhe qeveri që do të jap llogari para qytetarëve të saj, Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe Ministria e Drejtësisë dhe publikojnë tekstin zyrtar të Propozim Ligjit për përdorimin e gjuhëve, i cili është në procedurë parlamentare për miratim.

KOMUNIKATA
<< Gusht 2017 >>

Die Hën Mar Mër Enj Pre Sht
30 31 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1 2
Sot