Takimi Lika – Plomp: Të shndërrojmë diversitetin kulturor në avantazh të të drejtave ndëretnike

Më tepër »

Akademi solemne në UNT, zëvendëskryeministri Lika: “Ngritja e universiteteve hap drejt perspektivave dhe një kontribut drejt të ardhmes”

Më tepër »

Zv.kryeministri z. Lika i premton rindërtimin e shkollës banorëve të Novosellës

Më tepër »