Qeveria e RM-së miratoi informatën për formimin e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Burimore Shqiptare

Më tepër »

Zëvendëskryeministri Lika realizon takime të rregullta koordinuese me përfaqësues të ekzekutivit

Më tepër »

Zëvendëskryeministri Lika takoi ministrin e Kulturës Allagjozovski dhe sekretarin shtetëror Aziri

Më tepër »


 

Kalendari i ngjarjeve

<< Korrik 2017 >>

Die Hėn Mar Mėr Enj Pre Sht
25 26 27 28 29 30 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1 2 3 4 5
Sot: Sunday, February 18, 2018

GALERIA

VIDEO