Zëvendëskryeministri Lika realizon takime të rregullta koordinuese me përfaqësues të ekzekutivit

Më tepër »

Zëvendëskryeministri Lika takoi ministrin e Kulturës Allagjozovski dhe sekretarin shtetëror Aziri

Më tepër »

SIMO përshëndet miratimin e Propizim ligjit për gjuhët nga Komisioni për çështje Evropiane

Më tepër »