Zëvendëskryeministri Lika përshëndet investimin e kompanisë "Volostone" në territoret e Dollnenit dhe Prilepit

Më tepër »

Zëvendëskryeministri Lika takon Ministren e Mjedisit dhe Planifikimit Hapërsinor të Republikës së Kosovës, znj. Reshitaj

Më tepër »

Zëvendëskryeministri Lika prezentoi planin për sistematizimin e 958 nëpunësve administrativ

Më tepër »


 

Kalendari i ngjarjeve

<< Priill 2017 >>

Die Hn Mar Mr Enj Pre Sht
26 27 28 29 30 31 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1 2 3 4 5 6
Sot: Thursday, September 20, 2018
Pranvera e dinjitetit

14.03.2018, 15:50

GALERIA

VIDEO