Zëvendëskryeministri Lika takon ushtruesin e detyrës së Shefit të Misionit të OSBE-së në Shkup

Më tepër »

Zëvendëskryeministri Lika realizon takim me Zyrtarin e Lartë për Byron e Operacioneve të Konflikteve dhe Stabilizimit

Më tepër »

Zëvendëskryeministri Lika uron muajin e Ramazanit

Më tepër »


 

Kalendari i ngjarjeve

<< Dhjetor 2018 >>

Die Hn Mar Mr Enj Pre Sht
25 26 27 28 29 30 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1 2 3 4 5
Sot: Tuesday, June 18, 2019
Pranvera e dinjitetit

14.03.2018, 15:50

GALERIA

VIDEO