AKTUALE
INTERVISTA
Intervistë e zëvendëskryeministrit Xhaferri për Evropën e Lirë

Intervistë e zëvendëskryeministrit Xhaferri për Evropën e Lirë

LAJME
Urime Festa e Fitër Bajramit!

27. Korrik, 2014 20:39

Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Sekretariatit për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit – Qeveria e Republikës së Maqedonisë, të gjithë besimtarëve mysliman t’ua uroj Festën e Fitër Bajramit, Njëherit, dëshirojë që kjo Festë të kalojë në shenjë të solidaritetit, tolerancës dhe harmonisë vëllazërore.

Urime Festa e Fitër Bajramit!

Xhaferri për vizit në Gjermani: Integrimi në NATO dhe BE, prioritet i Maqedonisë

17. Korrik, 2014 15:10

Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Musa Xhaferri, gjatë vizitës së tij në Gjermani, sot (e Enjte, 17.07.2014), ka realizuar takim me Dr. Christof Heusgen, drejtor i përgjithshëm i kryeministrisë dhe këshilltarë politikë të jashtme dhe i sigurisë i kancelares gjermane, Angella Merkel.

KOMUNIKATA
<< Korrik 2014 >>

Die Hėn Mar Mėr Enj Pre Sht
29 30 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1 2
Sot
SHPALLJE

Shpallje për përkrahjen financiare të shoqatave dhe fondacioneve

Shpërndarja e mjeteve nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë për vitin 2013.